facebooktwitterpinterest

ATİB Kornwestheim Kontakt Informationen

Info

Bir mum diğer mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez
MEVLANA

Geschichte

Avrupa Türk-İslam Birliği, fikir ve inançlarını ön plana alarak yaptığı çalışmalarında milli ve islamî varlığın korunması ve yüceltilmesini ana gayelerinden birisi olarak seçmiştir.

Avrupa Türk-İslam Birliği, Müslüman-Türk kimliğinin muhafaza edilebilmesi ve değerlerimizin gelecek nesillere taşınabilmesi için bu ülkelerde kalıcı sosyal ve ekonomik yapılanmaya gidilmesini gerekli görmektedir.

Avrupa Türk-İslam Birliği, Avrupa ülkelerinde yaşayan Müslüman-Türk insanının sahip olduğu değerleri Avrupa toplumuna tanıtmak, göçmenlerle ilgili politikaların oluşturulmasında önyargı ile eksik ve yanlış bilginin sebep olabileceği hataların önüne geçmek ve yaşadığımız ülkelerde eşit haklara sahip olmak için gayret eder.

Avrupa Türk-İslam Birliği, batı dünyasında özellikle komünizmin iflasından sonra yoğunlaştırılan İslam aleyhtarlığı karşısında İslamiyetin doğru tanıtılması için çalışmalar yapar. Kuruluşlar arası diyaloğun gelişmesine katkıları ile, müslümanların temsili konusunda üst organlarn oluşmasında gayret gösterir, İslam ülkeleri ile sosyal, kültürel ve dinî temaslar geliştirir.

Avrupa Türk-İslam Birliği, Batı Avrupa Türklerinin yaşadıkları ülkelerde meselelerinin çözümünde, vatandaşımız/soydaşımızla yaşadıkları ülkelerin kurumları arasında diyalog sağlamak, akılcı teklifler getirmek ve kamuoyunu harekete geçirmek için çaba sarfeder.

Avrupa Türk-İslam Birliği`nin gayelerinden birisi de Müslüman-Türk insanının anavatanımız Türkiye, diğer Türk devletleri ve İslam ülkeleri ile bağlarını güçlendirmek ve kültür bağlarını geliştirmektir.

Avrupa Türk-İslam Birliği, yukarıda kısaca temas edilen gayelere hizmet edecek faaliyetler ile yaşadığımız coğrafyada Müslüman-Türk kimliğinin muhafaza edilmesi ve her manada varlığının sürdürülmesi için tarihi, sosyal ve insanî bir sorumluluk hissetmektedir.

Adresse: Bahnhofstr. 54, 70806 Kornwestheim
Telefonnummer: 00497154181717
Stadt: Kornwestheim
Postleitzahl: 70806


Ähnliche Firmen der Nähe
Deutsch-Philippinischer Kulturverein e.V. Kornwestheim Deutsch-Philippinischer Kulturverein e.V. Ko... 201 meter Sehr Nette und freundliche Lehrerinnen ‍‍‍
Freie Narrenzunft Kornwestheim e.V. Freie Narrenzunft Kornwestheim e.V. 231 meter Maskengruppen "Krähen-Hexen" und "Kornweible" Kornwestheim ...
Bewertungen
Mashallah sehr gut für nämaz
Gutes Essen zu iftar und sehr nettes Brüder sind dort verantwortlich. Der imam hat ein sehr sehr schöne Stimme bzw Kiraat
Übersetzt von Google Die Moschee, in der ich vorher 5 Jahre gearbeitet habe und mich gefreut habe, mich wieder mit Freunden zu treffen. Original Daha önce 5 yıl görev yaptığım cami.Dostlarla yeniden buluşmaktan mutlu oldum.
Übersetzt von Google Gott schütze dich. An diejenigen, die es tun, an diejenigen, die leben ... Original Allah razı olsun. Yapanlara, yaşatanlara ...
Übersetzt von Google Alle Empfehlungen für die Moschee. Original Sve preporuke za džamiju.
Übersetzt von Google Hübsch Original Nice
Übersetzt von Google Fantastisch : Original Fantastic :
Kommentar zu diesem Ort

hinzufügen eines ATİB Kornwestheim-stadtplans zu ihrer webseite;



Wir verwenden Cookies

Wir verwenden Cookies und andere Tracking-Technologien, um Ihr Surferlebnis auf unserer Website zu verbessern, Ihnen personalisierte Inhalte und gezielte Anzeigen anzuzeigen, unseren Website-Verkehr zu analysieren und zu verstehen, woher unsere Besucher kommen. Datenschutz-Bestimmungen