facebooktwitterpinterest

Gezellignaarwinterberg Kontakt Informationen

Gezellignaarwinterberg

Info

Op een toplokatie in Winterberg verhuren wij 4 en 6 persoons appartementen. Ruime en frisse wooneenheden, van alle gemakken voorzien! Boek nu!

Geschichte

6 persoons huis en 4 persoons appartement in Winterberg. De nieuwste vakantiehuizen in Winterberg; schoon en fris, op toplokatie!!!

Op een prachtige lokatie in Winterberg ligt dit nieuwe huis, eind 2012 gereed gekomen. In het huis zijn een 6 persoons huis en een 4 persoons appartement ondergebracht. De beide wooneenheden zijn afzonderlijk van elkaar te huur, maar uiteraard ook tezamen. De wooneenheden zijn modern en licht ingericht en van alle gemakken voorzien. Het huis ligt zeer centraal; op ca. 10 min loopafstand en 3 autominuten van het centrum, enkele autominuten vanaf de skipistes, langlaufloipes, wandelroutes en fietsroutes.
Zowel qua ligging als inrichting en leeftijd onderscheiden de twee wooneenheden zich van het gros van het aanbod aan vakantiehuizen en appartementen in Winterberg.

6 persoons huis (ca. 130 m2):
Op de begane grond bevinden zich een ruime entree, woonkamer met open keuken en een badkamer. Op de 1e verdieping zijn drie grote slaapkamers aanwezig (één slaapkamer met een twee-persoonsbed en twee slaapkamers met 2 één-persoonsbedden) en een badkamer met ligbad. Het huis is tevens voorzien van een TV met o.a. nederlandse zenders, een vast kinderbed met beddegoed en een kinderstoel. Vanuit de woonkamer is het ruime balkon te bereiken.

4 persoons appartement (ca. 70 m2):
Het gelijkvloerse 4 persoons appartement bevindt zich in het soutterain. Van hieruit heeft met een prachtig uitzicht op Winterberg-centrum en door de grote lichtinval en lichte inrichting is het daar zeer prettig vertoeven!
Het appartement is voorzien van een entree, woonkamer met open keuken, twee slaapkamers (één met twee-persoonsbed en één met een stapelbed) en badkamer. Vanuit de woonkamer is het terras te bereiken. In de woonkamer staat een TV met o.a. nederlandse zenders.
Dit appartement is ivm de aanwezigheid van het stapelbed ongeschikt voor vier (jong)volwassenen, maar is gericht op een jong gezin of 2 a 3 volwassenen.

Voor elk appartement is één parkeerplaats op eigen terrein aanwezig.

Roken en huisdieren zijn in beide appartementen niet toegestaan.

Adresse: Rixensartstrasse 2, 59955 Winterberg
Telefonnummer: 00491744059373
Stadt: Winterberg
Postleitzahl: 59955


Ähnliche Firmen der Nähe
Winterberg Bergresort Winterberg Bergresort 269 meter Tolle Ferienwohnung. Wir waren mit drei Erwachsenen und einem Kind da. Daher haben wi...
Ferienwohnung Celina Ferienwohnung Celina 670 meter Ferienwohnung Winterberg , Sauerland , Nordrhein-Westfalen , Deutschland - Ferienwohn...
Rettler GmbH Josef Rettler GmbH Josef 871 meter Der Sesamstraße
Eventis - Sauerland Eventis - Sauerland 1 km Ein sehr humorvolles und gut organisiertes Team.
Winterbergbus.nl Winterbergbus.nl 2 km Winterbergbus - Dagelijkse wintersportbus & complete groepsreizen / Beleef een dag (o...
Ferienwohnung Gerken Ferienwohnung Gerken 6 km Wir waren sehr zufrieden, alles hat unkompliziert und reibungslos geklappt! Die Ferie...
Kommentar zu diesem Ort

hinzufügen eines Gezellignaarwinterberg-stadtplans zu ihrer webseite;



Wir verwenden Cookies

Wir verwenden Cookies und andere Tracking-Technologien, um Ihr Surferlebnis auf unserer Website zu verbessern, Ihnen personalisierte Inhalte und gezielte Anzeigen anzuzeigen, unseren Website-Verkehr zu analysieren und zu verstehen, woher unsere Besucher kommen. Datenschutz-Bestimmungen