facebooktwitterpinterest

Haberci.Biz Kontakt Informationen

Haberci.Biz

Info

Bu blogda yetişkinlere uygun içerik ile karşılaşman olasıdır.

18 yaşından küçük isen, yaşına uygun düşecek türde içerik sağlayan adreslerde gezinmelisin, yerin burası değil, hatta bilgisayarı da kapat, çık sokakta oyun oyna, gez,

Geschichte

Merhabalar,

Almanya'da ve çevre ülkelerinde yaşayan ve yine aynı bölgeden biriyle evlilik isteyenlerin buluşma sayfasına HOŞ GELDiNiZ! Bütün hizmetler ücretsizdir.

╚→ Kimliğinizi tam olarak yansıtmayan facebook hesaplarınız ile sayamızda bulunmayınız. Aksi durumda ENGELLENECEKSİNİZ.

╚→ Profilinizin Almanya için uygun olup olmadığını anlayabilmemiz için bu hesabı arkadaşlar listenize ekleyiniz: http://www.facebook.com/profile.php?id=100005909561825

Amacımız, siz değerli insanlarla güzel bir sohbet ve paylaşım ortamı oluşturmak.

Elimizden geldiği kadar sizlerin huzurlu bir şekilde sohbet ortamı içerisinde olmanızı sağlayacağız. Bu konuda sizlerin de desteğini bekliyor, ortamın tadının kaçtığına inandığınız noktada bizleri bilgilendirmenizi rica ediyoruz.

Hoş bir ortam oluşturduğumuz sayfamıza hepiniz tekrar hoş geldiniz der, tükenmeyecek keyifli sohbetler diler, saygılarımızı sunarız.

SAYFA KURALLARI

╚→ Lütfen sayfamızın herhangi bir bölümünde herhangi bir paylaşım yaparken, resim paylaşırken veya yorum yazarken nezaket kuralları çerçevesinde ve hoşgörülü bir şekilde paylaşımlar yapınız.

╚→ Sayfa içerisinde; din, dil, ırk ayrımı yapanlar, küfür ve argo içiren yorum yapanlar, aynı mesajı peş peşe yollayanlar UYARI YAPILMADAN SAYFADAN UZAKLAŞTIRILIR VE ENGELLENİR.

╚→ Sayfamızın herhangi bir bölümünde: gayriahlaki, müstehcen, küfürlü, şiddet içerikli vb. yazıları, resimleri gördüğümüz anda UYARMADAN sileriz. Eğer paylaşım bir suç teşkil ediyorsa paylaşan hakkında resmi birimlere şikâyette bulunur ayrıca UYARMADAN gruptan çıkarırız. Unutmayınız ki, küfrü, kendini ifade edemeyen aciz kişiler kullanır.

╚→ Aynı kişi arka arkaya birden fazla mesaj atmamalı.

╚→ Aynı soruyu birden fazla sormayınız.

╚→ Arkadaşlarımızı rahatsız edecek sürekli dürtme, arkadaş listesine ekleme talebi vb. eylemler yapan üyeler herhangi bir uyarı yapılmadan gruptan engellenerek silinecektir.

╚→ Sayfamızın takipçisi sayın ERKEK arkadaşlarımız, bayan arkadaşların hassasiyetlerini göz önünde bulundurunuz. Sayfamızı takip eden bayan arkadaşlar; sayfadaki konulara, tartışmalara, fikir alış verişlerine katılmak ve faydalanmak ve evlenmek isteyen adayları daha iyi tanımak için sadece sayfa duvarımızı kullanmak istiyorlar. Özelden yazışmak, arkadaş listenize eklenmek istemiyorlar, lütfen bu konuda bayanların hassasiyetine anlayış gösterelim...

╚→ Şiddetli tartışmalar oluşturacak (din, dil, ırk, mezhep, spor taraftarlığı, insanları küçük düşürücü sözler sarf etmek vs. gibi) konuları açmayınız, paylaşımlarda bulunmayınız. Sizin böyle birisi olmadığınızı düşünüyoruz. Aksi takdirde Facebook'a şikâyetimizi bildirmek zorundayız. Bu da hesabınızın kapanmasına neden olabilir, dahası gerçek kimliğiniz tespit ettirilip gerekli cezai müeyyide uygulana bilinir.

Bu gibi bir paylaşımla karşılaşırsanız münakaşaya girmeyerek yöneticilerimizle irtibata geçiniz.

Ayrıca;

╚→ Sayfamızın huzurunu kaçıracak, karmaşaya yol açabilecek eylemlerde bulunmak,

╚→ Sayfa yöneticilerine veya takipçilerine hakaret etmek yahut tartışmak,

╚→ Bilgimiz dışında reklam yapmak,

╚→ "Neden bana cevap vermiyorsunuz?", "Siz nasıl sayfasınız?", "Siz nasıl yöneticisiniz?" vb. söylemlerde bulunmak, KESİNLİKLE YASAKTIR.

╚→ Bu kurallara uymayanlar ve bu kuralları benimsemeyenler sayfadan atılırlar ve engellenirler. Sayfadan atılan birinin engelinin kaldırılması mümkün değildir. Bu nedenle söz ve hareketlerinize lütfen dikkat edin.

╚→ Sizleri uyarmak gibi bir sorumluluğumuz yok. Şüpheli durumlarınızda uyarı yapılmadan da sayfadan uzaklaştırma yapılır.

╚→ Sayfa yönetimi olarak farklı fikirlerdeki paylaşımcılarımızın -siyasi görüşlerinden kaynaklanan hassasiyetlerinin de etkisi ile- ortayı bulmak bizler için takdir edersiniz bayağı zor oluyor. Sayfamızda bulunan arkadaş ve üyelerimizden ricamız siyasi görüşlerini bir tarafa bırakarak, hepimizin müştereği olan Türk-İslam kültürünü ilgilendiren, bizleri birleştirici belge ve bilgilerle bir yaklaşım tarzı sergilemeleridir...

╚→ Eleştiri adı altında partizanca ve kasıtlı olarak hazırlanmış video ve benzeri metaların bu sayfalara taşınmaması gerekir. Tartışmalarınızı yaparken karşınızdaki insanlar sizinle aynı fikirleri savunmuyor olabilir bu gayet normaldir, zaten bir düşünür bu konuda bakın ne diyor: "Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, kimse hiç bir şey düşünmüyor demektir". UNUTMAYALIM FARKLILIKLARIMIZ ZENGİNLİĞİMİZDİR.

Yönetici arkadaşlar size yardımcı olmak için çalışıyorlar. Lütfen, siz de kurallara uyma konusunda özen gösterin.

Bu kurallar zamana ve şartlara göre yöneticiler tarafından tekrar düzenlenebilir.

Göstermiş olduğunuz hoşgörü ve anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz!

Adresse: Annastraße 1, 47441 Moers
Telefonnummer: +4917693315080
Stadt: Moers
Postleitzahl: 47441


Ähnliche Firmen der Nähe
Haberci.Biz Haberci.Biz 28 meter Algılama ve anlama yetisine sahip verileri doğru değerlendiren ve gereken hamlelere k...
Haberci.Biz Haberci.Biz 28 meter Günümüzün en büyük silahına dönüşmüş durumda, ALGI OYUNLARI...
Haberci.Biz Haberci.Biz 28 meter Günümüzün en büyük silahına dönüşmüş durumda, ALGI OYUNLARI...
Haberci.Biz Haberci.Biz 28 meter Günümüzün en büyük silahına dönüşmüş durumda, ALGI OYUNLARI...
Haberci.Biz Haberci.Biz 28 meter Günümüzün en büyük silahına dönüşmüş durumda, ALGI OYUNLARI...
Haberci.Biz Haberci.Biz 28 meter Das Essen war außerordentlich gut, der einzige Punkt den man hier anzweifeln kann ist...
Haberci.Biz Haberci.Biz 76 meter “Tarafsız değilim, doğrunun peşindeyim; kimin söylediği fark etmez. Adaletin yanınday...
Haberci.Biz Haberci.Biz 563 meter
Lokale Blicke Lokale Blicke 825 meter Nachrichtenmagazin
Haberci.Biz Haberci.Biz 1 km Almanya'da Türkçe konuşanlar için sosyal paylaşım sayfası. SAYFAMIZI BEĞENİRSENİZ, PA...
Kommentar zu diesem Ort

hinzufügen eines Haberci.Biz-stadtplans zu ihrer webseite;



Wir verwenden Cookies

Wir verwenden Cookies und andere Tracking-Technologien, um Ihr Surferlebnis auf unserer Website zu verbessern, Ihnen personalisierte Inhalte und gezielte Anzeigen anzuzeigen, unseren Website-Verkehr zu analysieren und zu verstehen, woher unsere Besucher kommen. Datenschutz-Bestimmungen