facebooktwitterpinterest

Intensivpflegedienst Oberland GmbH Kontakt Informationen

Intensivpflegedienst Oberland GmbH

Info

Jsme na trhu mladou společností specializující se na péči o klienty, kteří v důsledku stáří, zdravotního postižení či úrazu potřebují 24 h. odbornou péči.

Geschichte

Jsme na trhu mladou společností specializující se na péči o klienty, kteří v důsledku stáří, zdravotního postižení či úrazu potřebují 24 hodinovou odbornou zdravotní péči.
Dodržujeme zásady rovného přístupu ke všem klientům, respektování lidské důstojnosti, názorů a přání klienta s profesionalitou.
Veškeré naše služby poskytujeme ve známém prostředí klientova domova.



"Jsme na trhu zkusenou společností specializující se na péči o klienty, kteří v důsledku stáří, zdravotního postižení či úrazu potřebují 24 hodinovou odbornou zdravotní péči.Dodržujeme zásady rovného přístupu ke všem klientům, respektování lidské důstojnosti, názorů a přání klienta s profesionalitou.Veškeré naše služby poskytujeme ve známém prostředí klientova domova."
Adresse: Königsdorferstrasse 8, 83646 Bad Tölz-Wolfratshausen, gemeindefreies Gebiet
Telefonnummer: +4980417952660
Stadt: Bad Tölz-Wolfratshausen, gemeindefreies Gebiet
Postleitzahl: 83646


Kommentar zu diesem Ort

hinzufügen eines Intensivpflegedienst Oberland GmbH-stadtplans zu ihrer webseite;



Wir verwenden Cookies

Wir verwenden Cookies und andere Tracking-Technologien, um Ihr Surferlebnis auf unserer Website zu verbessern, Ihnen personalisierte Inhalte und gezielte Anzeigen anzuzeigen, unseren Website-Verkehr zu analysieren und zu verstehen, woher unsere Besucher kommen. Datenschutz-Bestimmungen