facebooktwitterpinterest

Poslovi za žene u Nemačkoj Kontakt Informationen

Poslovi za žene u Nemačkoj

Info

Dobro plaćeni poslovi u Nemačkoj za žene. U pitanju je ozbiljna agencija iz Kaiserslauterna koja se bavi uslugom pružanja nege i pomoći starim licima.

Geschichte

U pitanju je ozbiljna agencija koja se bavi uslugom pružanja nege i pomoći starim licima.Uz osnovno znanje nemačkog jezika i željom da budete nagrađeni za vaš rad, možete postati saradnik naše agencije koja će vam pružiti svu neophodnu pomoć i podršku kako bi uspešno započeli svoj angažman. Mi vam obezbeđujemo posao u nemačkim porodicima, prevoz i logistiku. Vaše je samo da nas kontaktirate putem telefona ili u inbox. Srećno!

U cilju pružanja što više informacija u nastavku sledi jedan post koji je bio odgovor na Vaša najčešća pitanja:

Kao što već znate naša agencija se bavi pružanjem nege i pomoći starim osobama u Nemačkoj. Nemci zaista vode izuzetnu brigu prema starim osobama, te je potreba za tim ogromna. To i predstavlja glavni razlog zašto se angažuju žene i iz drugih zemalja za obavljanje ovih poslova. Srbija je jedna od tih zemalja i mi već duže vreme uspešno angažujemo žene iz Srbije u tu svrhu. Mogu Vam reći u poverenju, da su Srpkinje sve više tražene :)

Ono što nas možda razlikuje od drugih agencija ovog tipa je da mi sarađujemo sa porodicama malo boljeg materijalnog statusa, pa su i plate za "negovateljice" u startu veće.

Procedura za prijavljivanje izgleda otprilike tako što se zainteresovane osobe jave u inbox ili pozovu telefonom našeg agenta u Vršcu (Zoricu) i prijave se. Da ne bude zabune, to što se agent nalazi u Vršcu ne predstavlja nikakav problem da se jave svi koji su zainteresovani na teritoriji cele Srbije. Videćete u nastavku teksta.

Nakon toga, preko skajpa ili vajbera u dogovoreno vreme, kontaktiraće Vas koleginica iz agencije, koja takođe govori srpski, kako bi proverila Vaše znanje nemačkog jezika i porazgovarala sa Vama. Potrebno znanje nemačkog jezika je osnovno znanje!! Znači ne morate da budete experti, ali morate da znate osnovne stvari, hajde da kažemo da je to neki početni nivo znanja.
PRIJAVA ZA RAD U NEMAČKOJ I PROVERA ZNANJA SU BESPLATNI!

Kada se prijavite i prođete proveru, naćićete se u našoj bazi saradnika i čekate da Vam javimo tačan datum polaska. Razlog tome je da Vas pozivamo u onom trenutku kada smo sigurni da posao čeka Vas, a ne Vi njega, odosno da odmah pri dolasku u agenciju odlazite u porodicu, a ne da gubite vreme čekajući 2-3 dana za angažman.
PUT VAM PLAĆA AGENCIJA! U zavisnosti od broja putnika iz Srbije ide se organizovanim agencijskim kombijem ili individualno autobusom. Ako se ide autobusom, novac od karte će Vam biti refundiran istog trenutka kada stignete u agenciju.
U NEMAČKOJ STE LEGALNO, RADITE LEGALNO I IMATE SVA PRAVA! Dok boravite u Nemačkoj, za bilo kakva pitanja, nejasnoće ili možda primedbe, u svakom trenutku možete pozvati agenciju!

Troškove agencije za Vaš angažman u Nemačkoj, plaćate tek kada Vas pozovemo tj. angažujemo, u dogovoru sa našim agentom u Srbiji. Pre toga nikakvih troškova nema!

MOGU DA SE PRIJAVE ŽENE SVIH PROFILA/PROFESIJA, A PREDNOST IMAJU MEDICINSKE SESTRE!!

A da li mogu muškarci?! :)

MOGU I MUŠKARCI ALI SAMO AKO SU MEDICINSKI TEHNIČARI!

Nadam se da smo odgovorili na većinu Vaših pitanja, za sve što Vas interesuje slobodno nam se obratite u inbox ili na telefon.

Pozdrav

Adresse: 67677 Enkenbach-Alsenborn
Telefonnummer: +381 6221 6480
Stadt: Enkenbach-Alsenborn
Postleitzahl: 67677


Kommentar zu diesem Ort

Bewertungen, Anfahrtsplan und Kontaktdaten für Poslovi za žene u Nemačkoj.

Enkenbach-alsenborn reisebüro

öffnungszeiten. Enkenbach-Alsenborn standort. Poslovi za žene u Nemačkoj adresse, telefonnummer, straßenansicht, postleitzahl. Auf dieser Seite finden Sie ähnliche Unternehmen in der Nähe wie Poslovi za žene u Nemačkoj. Auf dieser webseite können Sie Ihre Kommentare und Erfahrungen zu Poslovi za žene u Nemačkoj mit anderen Personen teilen.

hinzufügen eines Poslovi za žene u Nemačkoj-stadtplans zu ihrer webseite;



Ähnliche Firmen der Nähe
Reisebüro Burkart Reisebüro Burkart 188 meter
Christian Baumann Christian Baumann 401 meter Sehr tolle Beratung. Herr Baumann hatte direkt die passende Reise für uns und jede F...
Wir verwenden Cookies

Wir verwenden Cookies und andere Tracking-Technologien, um Ihr Surferlebnis auf unserer Website zu verbessern, Ihnen personalisierte Inhalte und gezielte Anzeigen anzuzeigen, unseren Website-Verkehr zu analysieren und zu verstehen, woher unsere Besucher kommen. Datenschutz-Bestimmungen